Selasa, 19 Juni 2012

Lirik Ten2Five Lagu Tokecang

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

aya listrik di masigit meuni caang katingalna
aya istri jangkung alit karangan dina pipina

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
tokecang tokecang
tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
tokecang tokecang

tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong
tokecang tokecang bala gendir tosblong
angeun kacang angeun kacang sapariuk kosong

aya listrik di masigit meuni caang katingalna
aya istri jangkung alit karangan dina pipina

tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)
ooh tokecang tokecang (bala gendir tosblong sapariuk kosong)



Lirik Lagu Terbaru - Lirik Lagu Indonesia - Lirik Lagu Populer
◄ Lirik Terbaru Lirik Berikutnya ►